Advies op maat

Wat maakt dat uw website succesvol is? Hoe bereikt u de juiste bezoekers, verkrijgt u meer rendement en meer winst? Wat is uw winnende strategie?

 Een kritische blik en een scherpe focus op e-commerce en softwareontwikkeling: FriendlyWeb heeft de kennis in huis voor scherp strategisch advies op het gebied van accessability en usability, design, zoekmachine-optimalisatie (SEO), e-marketing en 3d-productfotografie. Met ons strategische advies kunt u zelf aan de slag. Of u laat het door FriendlyWeb en onze specialisten direct implementeren. FriendlyWeb levert u professioneel strategisch advies voor meer converterende bezoekers, meer rendement en meer winst. Samen halen wij het beste uit uw product.

Waarom FriendlyWeb?

Passie
FriendlyWeb ziet dat vriendelijke webshops – gebruiksvriendelijk, zoekmachinevriendelijk en aantrekkelijk – beter converteren. Het is beter voor u en vriendelijker voor de bezoeker en klant. Onze passie zetten wij succesvol in voor succesvolle webshops met hogere rendementen.
Kennis
FriendlyWeb specialiseert zich in alle facetten van e-commerce. Als ontwikkelaar en eigenaar van succesvolle webshops met uiteenlopende producten is FriendlyWeb altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.
Ervaring
FriendlyWeb ontwerpt, bouwt, optimaliseert en adviseert webshops sinds 2008. FriendlyWeb gelooft in het opbouwen van kennis en kunde en heeft hierin flink geïnvesteerd. Ook binnen het netwerk waarin FriendlyWeb opereert, een ervaren team van online professionals. Bekijk het portfolio van FriendlyWeb voor een goede indruk van ons werk.
plaatje us Advies

Usability

Hoe vriendelijker uw website en hoe duidelijker het gebruik er van is, hoe eerder u uw doel bereikt. Gebruiksvriendelijkheid bevestigt bij uw bezoekers dat uw website betrouwbaar is, het geeft ze vertrouwen en zet aan tot handelen. Zoals een aankoop of het achterlaten van gegevens. De bezoeker staat daarom altijd centraal in het strategisch advies van FriendlyWeb. De usability – gebruiksvriendelijkheid – van uw webshop wordt grondig onderzocht en samen met expert reviews worden doeltreffende adviezen gegeven.

access Advies

Accessibility & SEO

Toegankelijkheid en zoekmachine-optimalisatie (SEO) zijn noodzakelijke onderdelen om a) de juiste bezoekers op uw website te krijgen en b) ze daar te houden. FriendlyWeb adviseert u in de technische aspecten van accessibility en SEO voor uw webshop of webshops. Een uitgewerkt advies dat past bij de doelgroepen die u wilt bereiken, het doel van de website en de producten die verkocht worden. Ook hiervoor geldt dat u het advies door ons kunt laten implementeren of dat u dit zelf (laat) doet.

wat is ux Advies

UX design

Wat is uw persoonlijke ervaring als u uw website bezoekt in de rol van potentiële klant? Ziet de website er uitnodigend uit, kunt u vinden wat u zoekt, gaat afrekenen snel en probleemloos, zult u de website met plezier aanraden aan vrienden? Een optimale bezoekerservaring betaalt zich uit in loyaliteit en een hoger rendement. Door middel van User Experience Design en het daaruit voortkomende adviesrapport krijgt u praktische handvatten om uw website naar een hoger niveau te tillen.

Neem nu contact op

Interesse?

Friendlyweb levert advies op maat. Voor meer bezoekers, meer rendement en meer winst.

Neem nu contact op