Ontwikkeling van software en websites

U zoekt een oplossing voor uw website of webshop? FriendlyWeb ontwikkelt software, webshops en websites met de beste afstemming op de gebruiker.

FriendlyWeb ontwikkelt met veel zorg en aandacht software op maat en unieke webshops – FriendlyWebshops. Of het nu een webshop, website of software is, datgene wat wij voor u ontwikkelen is perfect afgestemd op de gebruiker. User Experience Design vormt het uitgangspunt van ons werk voor uw unieke product.

Voor elke opdracht gaan wij met u om tafel zitten om de must haves, should haves, could haves en won’t haves op papier te zetten. Van hieruit werken we in sprints van 2 tot 4 weken, waarbij we in een vooraf afgesproken aantal sprints de basisfunctionaliteit opleveren. Uw website, webshop of software kan nu online. Vervolgens werken we in de daaropvolgende sprints de extra functionaliteiten uit. Door in stappen te werken aan uw product, kunnen we waar nodig goed bijsturen voor een betere afstemming. FriendlyWeb blijft gedurende dit proces met u meedenken tijdens regelmatige contactmomenten.

Implementatie

Stappenplan
FriendlyWeb ziet dat vriendelijke webshops – gebruiksvriendelijk, zoekmachinevriendelijk en aantrekkelijk – beter converteren. Het is beter voor u en vriendelijker voor de bezoeker en klant. Onze passie zetten wij succesvol in voor succesvolle webshops met hogere rendementen.
Begeleiding
FriendlyWeb specialiseert zich in alle facetten van e-commerce. Als ontwikkelaar en eigenaar van succesvolle webshops met uiteenlopende producten is FriendlyWeb altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.
Uitvoering
FriendlyWeb ontwerpt, bouwt, optimaliseert en adviseert webshops sinds 2008. FriendlyWeb gelooft in het opbouwen van kennis en kunde en heeft hierin flink geïnvesteerd. Ook binnen het netwerk waarin FriendlyWeb opereert, een ervaren team van online professionals. Bekijk het portfolio van FriendlyWeb voor een goede indruk van ons werk.
ecommerce Implementatie

E-commerce (webshops)

Onze unieke OpenCart-webshops, de FriendlyWebshops, zijn maatwerk en sluiten nauwkeurig aan op de wensen en behoeften van de doelgroep. Wij zetten voor uw bezoeker de perfecte routing uit in uw webshop, producten zijn eenvoudig te vinden en te bekijken en het bestelproces is logisch, snel en zonder problemen te doorlopen. Alle FriendlyWebshops zijn zoekmachinevriendelijk, onderhoudsvriendelijk en responsive, dus ook geschikt voor iPad en mobiel.

software Implementatie

Software

FriendlyWeb ontwikkelt slimme, duurzame software op maat. Experts uit verschillende vakgebieden werken hierbij in een team volgens de Scrum-methode. Zo leveren wij software in opeenvolgende, korte sprints met een lengte van 1 – 4 weken. Door de korte sprints heeft u snel een goede basissoftware tot uw beschikking, die wij elke nieuwe sprint uitbouwen met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Communicatie en samenwerking zijn hierin sleutelwoorden..

websites Implementatie

Websites

Ook de websites die wij ontwikkelen zijn – uiteraard – maatwerk en worden met veel passie ontwikkeld. Samen met u bepalen we wat de must haves, should haves en could haves zijn voor uw website. Vanuit User Experience Design en met de beste code en SEO-technieken ontwikkelen we altijd een unieke website met een winnende strategie. Het resultaat: blije en loyale bezoekers en uw website verschijnt altijd hoog in de zoekresultaten van Google.

Neem nu contact op

Interesse?

Friendlyweb levert webshops op maat

Neem nu contact op