Wie is FriendlyWeb?

FriendlyWeb is uw specialist in online ontwikkeling van software, websites en webshop. Onze kennis van online, software en e-commerce zetten wij ook in vanuit een adviserende rol: wij leveren strategisch advies voor succesvolle online ontwikkelingen en implementeren dit advies indien nodig ook voor u.

Betrouwbare partner
FriendlyWeb is er voor de online ondernemer die advies wil om het hoogst haalbare rendement uit zijn website of webshop te halen. Maar ook voor de ondernemer die een winstgevende website of webshop wil starten. FriendlyWeb geeft u tips en tools om mee aan de slag te gaan. Of we nemen het u uit handen. Want als u dat liever heeft, zet FriendlyWeb het strategisch advies direct om in praktische implementatie en optimalisatie. Waar nodig ontwikkelen wij de software voor u. Gaat u met ons in zee? Dan bent u verzekerd van kwaliteit en een persoonlijke benadering. Maatwerk is voor ons de standaard, elk product is uniek.

Samenwerking met experts
FriendlyWeb werkt samen met een hecht netwerk van specialisten in e-commerce en softwareontwikkeling. Zo werken wij sinds 2008 nauw samen met usability experts, programmeurs, SEO-experts en ontwerpers. Dit kennisnetwerk heeft in de afgelopen jaren veel samengewerkt en is daardoor goed op elkaar ingespeeld. FriendlyWeb combineert zo kennis, kunde en ervaring voor snelle en doeltreffende optimalisatie en realisatie.

Samenwerken met ons?
FriendlyWeb is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners – programmeurs, designers, specialisten in SEO en SEA – met een passie voor e-commerce. Deel jij onze visie? Neem contact op met FriendlyWeb. 

kantoor friendlyweb Over FriendlyWeb

stefan frans gastcollege human technology Over FriendlyWeb

Waar staan we voor?

Onze missie
Het implementeren van toegankelijke en gebruiksvriendelijke Open Source oplossingen.
Onze visie
De rol van internet in de maatschappij neemt toe. De lat moet en kan hoger. FriendlyWeb vindt dat elke website voor de bezoeker ontworpen moet zijn; vindbaar, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk. Deze 3 elementen, samengevat onder wat wij een ‘vriendelijk’ web noemen, leiden tot een toename van betrokken en tevreden bezoekers. Wij zien UXdesign, Open source technologie en crowdfunding als belangrijke bouwstenen voor een ‘vriendelijk’ web.
Kwaliteit
FriendlyWeb levert een totaalproduct dat aantrekkelijk is, gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor de zoekmachine en de bezoeker. Maatwerk is voor ons de standaard, al onze producten zijn uniek. FriendlyWeb levert kwaliteit op alle fronten: van advies in e-commerce tot realisatie en optimalisatie van uw webshop.
Betrokkenheid
FriendlyWeb ontzorgt u als opdrachtgever. Wij weten waar we moeten kijken voor het behalen van een hoger rendement. Wij meten en verbeteren, analyseren en optimaliseren in snelle stappen. Natuurlijk krijgt u hiervan rapportages. Onze kracht ligt in het direct implementeren. Op korte termijn een hogere conversie en u heeft er geen omkijken naar!

Onze klanten


Neem nu contact op

Interesse?

FriendlyWeb is uw strategisch adviseur e-commerce. Voor een vriendelijker web en hogere rendementen.

Neem nu contact op